1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

This Forum is for the use of End Users requiring help and assistance for Tracker Software's PDF-Tools.

Moderators: TrackerSupp-Daniel, Tracker Support, Vasyl-Tracker Dev Team, Sean - Tracker, Chris - Tracker Supp, Tracker Supp-Stefan

Post Reply
Mr. Nice Guy
User
Posts: 215
Joined: Tue Sep 16, 2008 7:16 am
Location: Germany

1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

Post by Mr. Nice Guy » Sun Mar 15, 2020 8:38 am

Hi there,
a scanned A3 sheet should be divided into two A4 sheets.
Is there an option for this?
2020-03-15_093134.jpg
2020-03-15_093134.jpg (7.9 KiB) Viewed 466 times

User avatar
Ovg
User
Posts: 312
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:56 pm
Location: Moscow

Re: 1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

Post by Ovg » Sun Mar 15, 2020 8:47 am

Look at Split Page tool
Capture.JPG
It's impossible to lead us astray for we don't care even to choose the way.
PDF-XChange PRO, 8.0 (Build 340.0) / W7 x64 SP1

Mr. Nice Guy
User
Posts: 215
Joined: Tue Sep 16, 2008 7:16 am
Location: Germany

Re: 1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

Post by Mr. Nice Guy » Sun Mar 15, 2020 8:51 am

Ah, cool, thanks :) !

User avatar
Ovg
User
Posts: 312
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:56 pm
Location: Moscow

Re: 1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

Post by Ovg » Sun Mar 15, 2020 9:05 am

Editor has the same function. (Orginize Tab)
It's impossible to lead us astray for we don't care even to choose the way.
PDF-XChange PRO, 8.0 (Build 340.0) / W7 x64 SP1

User avatar
Radi - Tracker Supp
Site Admin
Posts: 417
Joined: Tue Mar 03, 2015 12:46 pm

Re: 1 DIN A3 --> 2 DIN A 4

Post by Radi - Tracker Supp » Mon Mar 16, 2020 7:57 am

Hi Ovg, thanks for you help :)

Regards,
Radi

Post Reply