Scan Problem

This Forum is for the use of Software Developers requiring help and assistance for Tracker Software's Image-XChange Imaging SDK (only).

Moderators: TrackerSupp-Daniel, Tracker Support, Vasyl-Tracker Dev Team, Sean - Tracker, Chris - Tracker Supp, Tracker Supp-Stefan, Ivan - Tracker Software, Tracker - Clarion Support, John - Tracker Supp, Support Staff, moderators

Post Reply
fpie
User
Posts: 16
Joined: Thu Jan 13, 2005 9:17 pm

Scan Problem

Post by fpie » Thu Dec 22, 2005 7:49 pm

Some times the demo app "ScannerDEMO" when I scan in 300dpi Color Documents the full page, the program shows me the image form buy with no image.
the same thing happen always when I scan a 600dpi Color Document

Is there something to avoid this?
Its a bug? or Not supported?

Thanx for all!

John - Tracker Supp
Site Admin
Posts: 8202
Joined: Tue Jun 29, 2004 10:34 am
Location: Vancouver Island - Canada
Contact:

Post by John - Tracker Supp » Fri Dec 23, 2005 10:54 am

Hi,

The stated resolution is indeed supported - could you please provide some more detailed info on your hardware/memory available (both RAM and Virtual) and Windows Version etc.

Also which driver for your scanner is being used (TWAIN/WIA etc) and version.

thanks.
If posting files to this forum - you must archive the files to a ZIP, RAR or 7z file or they will not be uploaded - thank you.

Best regards
Tracker Support
http://www.tracker-software.com

fpie
User
Posts: 16
Joined: Thu Jan 13, 2005 9:17 pm

Post by fpie » Fri Dec 23, 2005 2:21 pm

Hi,
I have:
Windows 2000 Server v5.00.2195 SP4
PIII 750Mhz with 384Mb RAM
Virtual Memory: 1.6GB
With a Peak in: ~700Mb

Scanner:
Canon: CanoScan N670U
The UI of the Scanner is:
ScanGear CS 7.0.3.0
LLD Version: 2.05
I/F: USB1.1

Hope this helps you

Thanx!

Post Reply