Page 1 of 1

New XChange PRO SDK Install problem with XChange Driver

Posted: Mon May 15, 2006 9:21 pm
by greggl
Had to wipe my computer today and reinstall XChange PRO SDK (CLARION) dated 5/5/2006 and XChange driver tells me my license code is invalid. On the Clarion SDK side it's fine? No big deal but now have watermarks on my pdfs when using print driver.

Thanks

Loren Gregg LaBaw

Posted: Mon May 15, 2006 9:30 pm
by John - Tracker Supp
Hi Loren,

Is this when using the driver from your Clarion App's or when you print to PDF-XChange direct from say MS Word ?

If the latter - strictly speaking you should have 2 different serial numbers - 1 for you Developer use via your app's (entered in your tsp_lics.inc file) and another for use of the driver in the conventional manner when printing direct (as an end user would).

If you had both previously could you advise in what name the end user license would be registered - I have located your developer info and can send this if needed (though looks like you already have)

thanks

Posted: Mon May 15, 2006 10:10 pm
by greggl
The latter, your right, I checked a backup and I only have SDK and not end user. That must be why I have a watermark when printing from word. It was the first time I have done this. I always convert Word docs in my Clarion apps. I don't have a end user license. I should learn my tool better<g>.

Thanks

Loren Gregg LaBaw

Posted: Tue May 16, 2006 6:18 am
by John - Tracker Supp
Hi Loren,

Please see your email in-box.